dimarts, 18 de novembre del 2008

Així es mostra llatí!

Com vos havia promés als de 4t, aquí teniu una paròdia d'aquelles classes de llatí tope avançades, treta de la peli de Monty Python La vida de Brian:



Açò sí que és fer classe de llatí!!
Salvete omnes!

divendres, 7 de novembre del 2008

Ara feia estona...

... que no venia per aquí. Em sap greu pels frikis de sempre, que tal vegada em trobaran a faltar (gràcies, Ovidi, pels teus comentaris, mai prou agraïts i sempre grats -per cert, allò del Cràtil: que no vas rebre el meu mail? Si no és així, digues-m'ho i te'l tornaré a enviar)... o no (allò de trobar-me a faltar, vull dir)!!!
La veritat és que gran part de les coses que soliem fer per aquí ara les feim per mitjà d'una plataforma moodle (ja sabeu, a més de friki clàssic, ho som, també, d'allò de ses maquinetes informàtiques), que permet als alumnes fer els exercicis en línea, i descarregar apunts, accedir a enllaços, etc...
El que no feim en moodle és allò de les seccions de 'raruli', còmics, cinema... Intentaré continuar amb elles en aquest blog, però m'haureu de "dar cuartelillo", que açò de ser friki informàtic duu un feinar!!! I 'lu' de friki clàssic "ni te cuento"!!!!!
Esper notícies vostres, frikis de sempre (Ovidi, Rea, Afrodita, Dafne, Citerea... bonu, els de sempre, ja m'enteneu, no és ver?)

Bé, que ja vos vindré a visitar un poqueeeeet més sovint.

Χαίρετε πάντες