divendres, 23 d’octubre del 2009

Ara sí que feia estona que no en sabiem res, els uns dels altres

Bé, trob que enguany fare bonda i intentaré fer, com a mínim, una entrada al mes, per no tenir-vos taaaaaaan abandonats (mesquinets!).

Aquesta primera és per presentar-vos la nova fornada de ciutadans de FATUMETFORTUNALAND (que ve a ser un eufemisme de Frikieland, per dir-ho així, "traído por los pelos").

Aquest son els qui van arribar al món de les clàssiques sense saber on s'hi ficaven: vos present als/les alumnes de llatí de quart d'ESO.



Darrera, d'esquerra a dreta, en Cristian, en Xavi, na Marina, en Tóbal, en Josep, na Clàudia, en Sebastià, n'Aina, na Vanessa, na Maria Antònia i na Cristina. Davant, també d'esquerra a dreta, na Corin, na Marina, na Marta, n'Elena (sí, sense H!!) na Marina, n'Estela, na Júlia, na Clara i na Caterina. Podeu veure que el precentatge de dones és significativament superior al del homes; ja ho diuen, ja, que les dones són moooooolt més intel·ligents que els homes: només heu de veure quantes hi ha matriculades a llatí!!

Quant als que realment tenen delicte, perquè ja sabien on anaven, i tot i així s'hi van fotre, aquí teniu l'alumnat de primer de batxillerat.

D'esquerra a dreta, na Rosa, na Mar, na Glòria, na Vanessa, na Marta, na Clara, na Teresa, na Meri (és l'excepció que confirma la regla: fa llatí... però no fa grec!!! Aiaiaiaiai! Que n'estàs, d'equivocada!), n'Amanda, na Yoli, na Paloma, na Catalina, en Joan, n'Òscar i en Ricky (aquest confirma l'axioma: només fa llatí!! És clar, és un home! L'error forma part de la seua essència!)

I finalment, last but not least, les alumnes (sí sí, llegiu bé, les alumnes) de segon de batxillerat, totes elles, fent honor al fet de pertànyer al col·lectiu cim de l'evolució (no som a l'any Darwin? Idò, per açò!), no tenen prou amb fer llatí, sinó que, intel·ligentment, també fan grec...


D'esquerra a dreta, na Rosa, na Maria, n'Ana, na Dominique, na Mari, na Lourdes, na Maite, na Patrícia, na Gemma i na Sara.


Χαίρετε πάντες