dimecres, 25 de juny del 2008

(Per als de 2n de Batx.) És molt tard, però...

... només volia donar-vos l'enhorabona a tothom. Acab d'arribar des Pla i m'he mirat les vostres notes (sí, tenc les vostres dades... BIG BROTHER IS WATCHING YOU!). Res més que gràcies per un curs tan polit com aquest. Ho he passat molt bé, i esper que voltrus també!
Tiroriroritirorirori...!!!!!
Au.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje, bonu, supos que amb nom de tots gràcies a tu per es moments que em passat junts i per ses emocions que em arribat a despendre en ses teues classes!! gràcies per estar aqui!! molta sort i fins sempre!!!!

Anònim ha dit...

Noltrus també ens ho hem passat molt bé amb tu...Es de primer, ja saben el que toca l'any que ve, no?

QUe moltes gràcies per ses teues classes divertides i gràcies també per ses classes-rollo, que ens han servit per "aprovar selectivitat".

Que sapis que et recordarem molta estona, en pots estar segur!

Que vagi molt bé s'estiu a tothom, i no fagueu tanta feina com jo, que podeu acabar malament...

Una abraçada molt forta.
Fins una altra!!!!

Anònim ha dit...

en pots estar ben segur que et recordarem durant molt de temps.

Ha estat un curs preciós i les classes de grec i llatí, tot un món apart. Cada classe era inesperada (que ens farà avui en xavi?) i a totes hem après coses que no tenen res a veure amb grec i llatí però que ens servien per sobreviure (que sonava a disbarat i a conya, però que en realitat no ho és tant...)

que visquin les humanitats i les llengues i ses pedres!!!

a primer trimestre d'humanitats tenc s'assignatura de "prehistòria"!!

ja et diré coses per aquest blog o açò!

records i moltíssimes gràcies xavi, per esdevenir una completa excepció extranya i meravellosa dins aquest segon de batxillerat.

(les coses que es poden arribar a dir per escrit i que no som capaços de confessar de forma oral... mai ho he entès a això...)

Macià.