dilluns, 29 de setembre del 2008

Fotoooooooooooooooooooooooosssssssss!!!

Res, que aquí teniu les fotos de tothom (excepte una, que sortirà demà).


4t ESO

Moooooooooooooolt polits!! És lo que té el llatí, que fa tornar guapo (no vull dir que no ho fóssiu, però ara encara ho sou més)!!!



1r de Batxillerat
No trobau que heu sortit precioses? A jo m'ho sembla!



2n de Batxillerat
Què dir davant tanta bellesa!! No tenc paraules!!!



Boooooooonu!! El profe també té foto!!
Açò sí que és una monada!!!

Bé, res més per avui, que encara arribaré tard a dinar!!

Valete omnes!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Χαίρετε!!!

Hola Xavi! Ja has tornat a posar sa foto aquesta tan mona... Sí que son molt polits, tots. I m'agrada molt veure que hi segueix haguent molta gent!
Només te volia dir que ja m'han començat a apretar...M'he de llegir 17 tragèdies i 4 comèdies per una assignatura. Ja mus apreten. Sa carrera és molt xula, sa veritat. Només hi ha una assignatura que s'assembla a ses classes d'en Santi, però es profe, en Furió, no li agraden molt es formalismes, per tant, molt Santi no serà... M'han dit que m'han tocat es millors professors que me podien tocar i una tutora maonesa. Es que es menorquins hi som per tot!

Res, molta sort amb els nous alumnes i amb aquest nou curs. I molta sort als de segon!(Segur que treuen tots un exel·lent!)

.Sílvia. Uix, vull dir *Rea*

Anònim ha dit...

Per cert! Na Marga Torres, de 4rt., és sa meua cosina. Li has de fotre canya, que vui que ho aprovi tot amb bona nota, tot i que sa banda d'es Torres són bastant caparrots...

*Rea*

Xavi ha dit...

Estic molt content de veure't per aquí, Rea! Sort i ventura i ¡"a la conquista de las Españas"!!

Anònim ha dit...

Alleva!!! veig que segueix predominant es sector femení jajaja
bonu no res, que ja añorava jo passar per aquest bloc (ooh sii sembla mentida)jajaj, bueno, supos que vas veure ses notes de selectivitat, ai. . . es llatí no esta fet per jo jajaja. Sa questio es que vaig aprovar sele, poc mu esperava! Buenoo, no res, esper que vaigi tot be per aqui.

Saluut!!

Bacus.

Anònim ha dit...

jejjeje, som na Tóniaaa...com mooola sembla que som l'any passat aquí recordant viejos tiempos, però amb una vida nova plena de noves experiències i objectius per complir...aiixxx, quins recuerdus...m'agrada passar de tant en tant per aquí per veure avam quina la feis...que booo...jejejje...sobretot quan vegi que donis ànimus a nes de segon per sa selectivitat...jejejej.... quins moments!!! jejej.,..
un besitooo ben grooos i fins prest!!!
Tónia