dimarts, 7 d’octubre del 2008

No tenc gaire temps...

... així que només vos deixaré l'enllaç per instalar-vos l'Adobe Reader (només els que no el teniu ja). Clicau aquí i seguiu les instruccions de descàrrega. Alertau, perquè heu d'especificar quin sistema operatiu teniu, si no és el Vista.
Res més.
Valete omnes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Heiii un bon dimarts i demà no hi ha escola, bonu, no res, salutacions a nen Guillem Llorens Prats(4rt E.S.O) de part des seu germà, que està vivint amb jo a barna i ja l'anyora jajaja.Saluuuut!!!

Bacus, Sergi.

Anònim ha dit...

xavi...som na maite i te duc males noticies!

he intentat de totes ses maneres entrar a sa plataforma MOODLE i no me deixa entrar amb sa contrasenya que tenc apuntada a s´agenda.
En canvi a nes correu m´hi deixa entrar perfectament.
ME SAP GREU PERO NO ES CULPA MEUA perque me la vax apuntar a sa contrasenya!!me matarás??esper ke no!!

maite

Anònim ha dit...

Oh! Acab de fer una xalada analitzant sa megafrasse de grec!

Allò de llatí és es pensum c, crec que era sa primera pregunta.

fins demà.

Anònim ha dit...

no tenc gaire temps, no tenc gaire temps... aiii.. aquests profes d'institut que s'estressen per no res. Hem de dir que per aqui anam bastant tranquils...
uuuiii.... quant de temps per perdre! quant de temps per gastar! que beee!

som en macià, ai no, n'ovidi per aquí! humanitats es una carrera tranquila i preciosa, recomene-la a tots es frikis que tens per aqui!

es professor de "temes fonamentals de la filosofia" li encanta el grec i en sap xerrar, i a vegades se li envà s'olla i comença a recitar passatges de'n plató, i li encanta escriure amb grec a sa pissarra per dir: mirau lo bo que som! i sa gent es queixa perquè no ho entenc, ja! i jo me gir i els hi dic, com es que feis humanitats si mai heu fet grec? (pregunta típica, a l'estil Xavi) aiii... si haguessiu tingut en sauerius, veurieu!

i ells no m'entenen perquè com que "xerr raro"... però m'agrada!

ale ido, molts de records er tots des de Barcelona i avam si ens veim!

son tots molt guapos es nous alumnes!

per cert, com va acabar sa superedicio ciutadellenca del cràtil???