dimecres, 19 de març del 2008

Obert per vacances!

Només vull fer saber als de 2n que tenc obert per vacances, i que em podeu fer arribar els dubtes que pogueu tenir (ja sabeu, Cèsar i Diodor de vegades es resisteixen) per mitjà dels comentaris, que intentaré contestar diàriament (booonuuuuuuuuuuu!!! cada dos dies o així!!).

Res més, que ja som de vacances i em fa molta vessa haver de penjar coses de 'raruli' o de 'culturicula', o oferir-vos enllaços que sé, fefaentment, que mai fareu servir, o una nova entrega de qualsevulla de les seccions habituals d'aquest humil i sofert bloc d'un insignificant profe de d'υna extranya llengua,
grec de nom (ὀνόματι), d'una petita ciutat del ponent d'una minúscula illa al mig de la Mediterrània. Xè, collons! (com haguès dit el meu avi) que pa' humilde y sinsero el que suscribe (açò darrer és meu, no de s'avi).

Que tingueu unes bones vacances!! (excepte els de 2n, que no en tenen!!! Hahahae!!!!)

Χαίρετε

PD. Em sap greu, però no podia dir el que diré, i després dir χαίρετε: clicau a l'enllaç Kalendarium probationum i veureu les dates d'examen del darrer trimestre!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Graaan actualització, sr Sauerius.

I si ningú es mira es blog, ningú sabrà que tu t'ofereixes per ajudar! però jo sí!!!!! HAHAHHAHAHAE!

bones vacances. FRIKIIIIIIS!

Anònim ha dit...

(Os daré por el culo y por la boca,
mamón de Aurelio y Furio maricón,
que decís que no tengo yo vergüenza
porque algo afeminados son mis versos.
Sabed que ha de ser íntegro el poeta
en su vida, mas no en su poesía,
pues ésta, al cabo, tiene ingenio y gracia
por ser afeminada y descarada,
y capaz de poner algo calientes
no digo a niños sino a los peludos
que no pueden mover sus duros lomos.
Vosotros que leísteis tantos miles
de besos ¿poco hombre me creéis?
Os daré por el culo y por la boca.)

Xavi ha dit...

Molliculi vere sunt versicula tua,Ovidi (osti, tu! m'ha surtit un hexàmetre!! Com a Ovidi -el real, no l'impostat- que tot allò que surtia dels seus llavis ho feia en vers)

Xavi ha dit...

οἴμοι, que es nota que som de grec!! quin fall de morfologia al meu decadent hexàmetre!!! He fet concordar molliculi amb versicula!!!!! Aaaaaaaaaaaagggghhhh!!!!!!!! Què diran els meus alumnes!!! Bé, com que no llegeixen el blog, segurament no se n'entembran!!!

Anònim ha dit...

buenas...! avam ara me mirat es calendari d'examens i un m'ha dixat preocupada...jeje...
xavi que es açò de baccalaureatus probatio de dia 7 d'abril?
que hi un examen o que? juer...pensa que partim de viatge uns quants... venga... avam que me dius...
jeje... adéu...

Anònim ha dit...

xavi som n'alexis, sa tutora no mus va donar es llibres de ses obres q hem de llegir, per tant com ho faig per llegir-lo?
ja mirare si has contestat

Anònim ha dit...

buenaaaaaaaaaas...!! avam xavi som na tónia...era per dirte que intent fer es text de grec pero no hi ha manera! es molt complicat! que el podrem comentar un poc a classe? es que dedave que no sé com gafar-lo! venga... adéu

Xavi ha dit...

Per n'Alexis: no passis pena, ja el llegiràs en tornar de vacances.

Per na Tónia (i per a la resta d'alumnes de grec de 2n de Batxi): al text l'autor, en plural (ἡμεῖς), diu que, després de Sardenya, passarà a xerrar (διέξιμεν) de les illes que hi ha (περὶ τῶν κειμένων νήσων)després de les esmentades (μετὰ τὰς προειρημένας) una a una (ἑξῆς), i comença per una anomenada Pitiüsa, ens dóna la causa del seu nom (ἀπὸ τοῦ πλήθους τῶν κατ´ αὐτὴν φυομένων πιτύων); la situa al mig de la mar (πελαγία) mesurant la distància en dies de navegació (πλοῦν) des de les columnes d'Hèracles, des de Líbia i des d'Ibèria. Compara la seua grandària amb la de Còrcira (l'actual Corfú). Ens xerra del poc territori dedicat al cultiu de vinyes (τὴν ἀμπελόφυτον χώραν ὀλίγην) i de la particularitat de les oliveres que hi ha (atenció, 'el acebuche' és l'ullastre). Ens diu que diuen (φασὶ) que la delicadesa de la llana (τὴν μαλακότητα τῶν ἐρίων) és excel·lent. Continua xerrant de geografia física (γεωλόφοις, 'muntanyes', i πεδίοις, 'planes'), i de la capital, Èresos, colònia cartaginesa. Ens xerra de les contruccions (λιμένας ἀξιολόγους καὶ τειχῶν κατασκευὰς εὐμεγέθεις καὶ οἰκιῶν πλῆθος εὖ κατασκευασμένων)i dels habitants (βάρβαροι παντοδαποί, πλεῖστοι δὲ Φοίνικες) per acabar xerrant de la data de fundació de la colònia (ὕστερον ἔτεσιν ἑκατὸν ἑξήκοντα τῆς κατὰ τὴν Καρχηδόνα κτίσεως). Ha quedat clar??? Jo trob que 'más clarito: vino con gaseosa (puaaaaaj!! Qué ajco!!)!!'

Ah!! Per na Dafne: és clar que sí que hi ha un examen de llatí el 7 d'abril, quin és es poplema?? viatge?? quin viatge?? aaaaaah! aquest viatge!! i???? no sou alumnes de 2n de batxillerat?? Em sap greu, però haureu de rapar!!