dilluns, 15 de setembre del 2008

Ja hi som!!!!!!!

Ffffffffffffffffffffff!!!!!!!! Quina vesssssssssssssssssssssssa tornar a començar!!!!! Que no!!! Que no és ver!! Que ja em feia ganes tornar a ser aquí!!
Bé, per als que heu partit, sort i ventura!! Vos enyorarem i podeu estar ben segurs que vos desitjam lo millor (osti tu! un 'lo' neutre! aaaaaaaaaaaaggggggghhhhhhhh!!), ja sabeu, lo (osti!! un altre!!) que hagueu de mester, 'a mandar', que aquí hi ha en Xavi per lo (ostiiiiiiiiii!! més encara!!??) que vos faci falta!!

Per als que encara sou aquí, que estic molt content de tornar-vos a veure!!! Preparau-vos, que el 2n de Batxi seràààààààààààààààà......................!!!!!!!!!!!! Bé... tan divertit i tan feixuc con el 1r!!! O tal vegada un poqueeeeeeeet més (divertit, vull dir... ai, no... era feixuc que volia dir, bé... serà de conya, en qualsevol cas)!!

Per als que acabau d'arribar, sigau benvinguts a aquesta casa, que és ca vostra!! Enguany començau una experiència que marcarà la resta de les vostres vides: aprendreu llatí (els de 4t d'ESO) i, lo (joeeeeeeeeeer!! me fugen els 'los' neutres!!) que és millor, GREC (els de 1r de Batxi), així, en majúscula!!! Aquí (vul dir a aquest blog) vos aniré deixant informacions d'interés per vosaltres, a més de xorradetes diverses organitzades en seccions més o manco fixes, que podeu consultar a l'enllaç THEMAE del menú de l'esquerra.

Per avui, i com a benvinguda, ja n'hi ha prou... Bé, una petita entrega de la secció estelar, 'raruli' (per als nous, és la paraula llatina que podria significar 'freakies', que és el nom original de la secció), la versió 'Latina' de 300:



Ale, ja n'hi ha prou per avui!!

Χαῖρετε πάντες

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"Santa Maria mare de Zeus!" diria na Assumpta, en veure tants de "los" neutres. No t'has pogut contenir, després de tanta repressió...

Bé, segur que serà de dalt de tot, es segon de batxiller, encara que aniguem ("anem", eeeeejem) de cul de cul tot lo que hi queda de curs.
Ja saps que mos l'hauràs de mostrar, aquesta gran obra que has traduït, perquè si no mos passarem tots a geografia.

El senyor Chaos.

Anònim ha dit...

ah!

i ànims a es nous de quart i es de primer de batxiller. Que llatí és guai i grec encara més, i fa friki i açò, vulguis que no, queda bé.

Anònim ha dit...

bonu aqui deix es meu comentari des de Barcelona,,,,que com encara no he començat classes tenc tem ips de pasar-me x aki....per als qui començen enguany segon,,,només dir-lis que no passin pena per res i menus encara per llati i grec que si he aprovat jo,,,ho aprova tothom jaja,,,,i bonu només desitjar-vos lo millor i esper que tots aproveu i vus vagi molt molt molt be....

P.D: Xavii anyoraré ses teues classeeeeess!!! jajajajaja

Besos!!!

Xavi ha dit...

Gràcies pel teu comentari, Belén. Que et vagi molt bé en 'la conquista de las Españas'. Jo també vos enyoraré.
Xavi.

Anònim ha dit...

jejej, buenas som na Tónia, mira he de dir que xerrant amb na belén me va dir que havia deixat un missatge i clar, me va fer ganes recordar temps enrere quan encara erem per aquí que rodavem! jejej..bonu, molts d'ànims i sort en tot que segurament que anirà benissim amb un poc d'esforç i constància asò sí! jejjej, una abraçada!

Tónia.