dimarts, 6 de novembre de 2007

És que no em feis cas...

... de de ver que estic malalt, 'y encima cachondeíto'!! Bé, anam per feina:

Secció 'culturilla'
: musica grega antiga (tot i que sembla que tocaria anar a la secció de Freakyland, és real, es tracta de la interpretació d'una partitura antiga de la música amb què s'acompanyava la recitació poètica).

I per no sortir del món de la música, dins el nostre celebrat raconet dels freaks, una interpretació, per dir cosa, de l'Himne a Apol·ló.

Quant a la secció de còmics en llatí, em sap molt greu, però la llibreria que m'ha d'enviar els llibres (que després escanejaré i vos mostraré) es retrassa escandalosament, així que haurem d'esperar.

I ara, per anar obrint boca, una passejada per Roma, de la mà d'Audrey Hepburn i Gregory Peck, en el clàssic de la comèdia romàntica Roman holiday.

Ens posarem didàctics: qui estigui realment interessat en la cultura clàssica (i esper que tothom ara mateix estigui dient, interiorment, 'jo! jo! jo!') no pot deixar de visitar el portal
LABYRINTHVS, on, tot i estar a la llista d'enllaços, no sé si algú de vosaltres ha tingut la curiositat d'anar-hi. Igualment recomanable és el portal PALLADIVM. Per accedir a textos traduïts en xarxa, clicau aquí.

Valete.

PD. Per cert, la viqui ja està oberta a tothom, així que ja podeu començar a omplir-la de coses. Perquè veieu un exemple d'una viqui ben plena de coses, clicau aquí.