dimarts, 2 d’octubre del 2007

Ara allò nostre ja és oficial!

Bé, com que vos he vist ansios@s, aquí teniu les fotos. Poca cosa més podré escriure, que tenc un bitxet que me reclama insistentment.

Ecce discipuli discipulaeque primi cursus bacc
alaureatus:

D'esquerra a dreta: na Paola, en Pau, na Maria Anna, na Jessica, n'Alexis, n'Alba, n'Irene, na Judit i en Lluís. No és ver, que han sortit polits?













Ecce discipuli discipulaeque secundi cursus baccalaureatus:

D'esquerra a dreta: na Yasmina, n'Edu, n'Ana, na Maria T., na Sara, na Tonia, na Sílvia T., na Belén, na Maria C., na Maria S., n'Irene, na Nerea, en Macià, n'Enric i na Sílvia F. També ho són, de polits i polides!












Bé, ara anam per feina:

  • els/les de primer de llatí, ja vos esteis posant les piles, que teniu feina: a llegir les instruccions del capítol II, que demà vos encalçaré! I vos emplomaré, si no les heu llegides!
  • el/les de primer de grec... bé, ja en xerrarem!
  • els/les de segon de llatí: ja podeu començar la fabella, que després tot ho deixam per al darrer dia, i així les feines surten com surten.
  • el/les de segon de grec, els μελετήματα 1 i 2 del capítol II són per demà, a primera hora!
Ara que ja he exercit el meu rol de τύραννος podem passar a un altre tema: guaitau aquí.
Com vos ha quedat el cos?
Fins la pròxima!

PD. Anau pensant els vostres nicks!!! Preferiblement (és a dir, obligatòriament!) clàssics: déus i deesses, herois i heroïnes, nimfes, sàtirs, monstres... Cercau aquí els vostres favorits. O aquí.