dimarts, 23 d’octubre del 2007

De moment, aquí teniu la correcció dels exàmens...

... que no sé si tindré temps de corregir-los tots avui, així que, de moment, guaitau la correcció de l'examen de llatí de 1r i la correcció de l'examen de llatí de 2n.

Continuarà...


PD. Una pinzellada a la secció 'cinema i clàssics': la millor versió cinematogràfica que podeu trobar d'Odissea transcorre al sud profund dels Estats Units a l'època de la gran depressió; es tracta de la genial O Brother! Where art thou? de la no menys genial parella de germans Joel i Ethan Coen.


Si clicau damunt la imatge veureu un trailer, on trobareu un guapiiiiiiiissim Ulisses (ho he de reconèixer, en Clooney és una debilitat que tenc, què hi farem!!), els seus companys (no tan monus, tot s'ha de dir, però què dir d'en Turturro com a actor!!), els lotòfags, les sirenes, l'aede Demòdoc (el locutor de ràdio cec), Polifem (el comercial amb un sol ull sa, interpretat per John Goodman)... i moltes coses més, com ara la davallada a l'infern d'Odisseu, o la tornada, disfressat de captaire (bona metàfora, la del músic!), per fer front als pretendents de Penèlope. Evidentment ho reconeixereu tot si, prèviament, heu llegit Odissea.
(Queeeeeeeeeeeeeè????????????? Que no l'heu llegidaaaaaaaa???????????? uuuuuuuuuffffffffffffffffff!!! I voltrus vos deis estudiants d'humanitats???? Avam, qui no l'hagi llegida, ja la pot anar a cercar d'allà on sigui i ja pot començar a llegir, que encara m'hauré d'emprenyar i tot, hombreeeeeeee!!)

Et nunc, valete.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Xavi!
venga, que tots esteim esperant que faixis s'entrada d'avui per veure si poses ses notes de s'examen!!!

I voltros joves, com és que no dixau comentaris, ja sé que ses idees s'acaben... però encara que siguin xorrades s'accepta. Per exemple, vus cont un xiste: Açò eren dos, i es d'enmig va caure!! jajaja

Bé, és molt flac, però ha estat lu primer que se m'ha ocurrit!

Bonu besitos i feis-me cas!!!

Xavi ha dit...

ja venc, ja venc, que només me falten ... 8 per corregir!

Xavi ha dit...

ànims, que només em queden 4!!

Anònim ha dit...

I tant que le he vista a sa peli!! es divertidad. Tranquil profe que le llegida, l'Odissea, el que no sabia es que sa pelicule hi estava bassada....

Esperam els controls!! Animsss!!!

Anònim ha dit...

sm na laquesis esper k funcioni avui. supos q as vist que n i era i n hi havia tant de barullu,bonu estava malalta,una bona excusa n? be dema sper poder veni ja k stic be.me mirat lo de s´examen sa veritat ni menrecord de lu q vax posa tant de fer taxons i canvis..

Xavi ha dit...

els de primer haureu d'esperar una estoneta més!